Managed hosting door True

Transavia.com stroomlijnt HR met Unit4 Emplaza

 

Boeing 737-700 Transavia

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia.com gaat de bedrijfsbrede personeelsadministratie voeren met Unit4 Emplaza. De automatisering van handmatige werkzaamheden leidt tot kostenbesparingen en meer transparantie in de hr-processen. Unit4 gaat met de e-hrm-oplossing 33 sterk uiteenlopende hr-processen inrichten, waaronder de in-, door- en uitstroom van cabine-, grond- en kantoorpersoneel.

Alle ruim 2200 medewerkers van de luchtvaartmaatschappij gaan met het selfserviceportaal voor medewerkers en managers werken. De e-hrm-oplossing geeft meer inzicht in de hr-processen. Zo kunnen managers in één oogopslag alle relevante informatie over hun medewerkers inzien en beheren.

De digitalisering van de hr-processen zal ervoor zorgen dat de papierstroom verdwijnt. Daarnaast neemt de administratieve druk aanzienlijk af, met name door de geautomatiseerde workflow en de daaraan gekoppelde accordering. Aangezien Transavia.com met veel tijdelijke krachten werkt, vinden er veel personeelsmutaties plaats. Al deze digitale mutaties worden straks volledig decentraal verwerkt bij de luchtvaartmaatschappij.

De luchtvaartmaatschappij werkte al met de salaris- en financiële software van Unit4. Na een uitgebreide testfase is de software na de zomer in gebruik genomen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4611288). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.