Managed hosting door True

KPN Retail gunt Mybrand SAP-beheer

 

KPN-winkel

SAP-dienstverlener Mybrand gaat met ingang van 1 januari 2013 het volledige beheer van de SAP-omgeving van KPN Retail verzorgen. De samenwerking betreft zowel SAP ECC6.0 IS Retail, dat de basis vormt van de bedrijfsprocessen van KPN Retail, als SAP BW dat wordt ingezet voor de voorziening van managementinformatie binnen het bedrijf. KPN Retail selecteerde Mybrand op basis van kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid.

KPN Retail maakt deel uit van KPN BV en verzorgt de commerciële, logistieke en financiële processen van de KPN-winkelketens. De organisatie bestaat momenteel uit ongeveer 250 winkels. Als telecomretailer opereert KPN Retail in een zeer concurrerende en dynamische markt. Het bedrijf moet snel kunnen schakelen, ook op het gebied van ict.

Daarnaast is de betrouwbaarheid van systemen van vitaal belang, vooral van de bedrijfskritische SAP-omgeving. Vanuit deze achtergrond was KPN Retail op zoek naar een sterke en slagvaardige nieuwe partner voor het technisch, functioneel- en applicatiebeheer van deze omgeving. Bovendien moest de toekomstige partner KPN Retail ook goed kunnen ondersteunen op het gebied van SAP-innovatie. In beide opzichten kwam Mybrand als de beste keuze naar voren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4598536). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.