Managed hosting door True

Ideo mag nu ook SAP-licenties aanbieden

 

Bedrijfssoftwareleverancier SAP en SAP-dienstverlener Ideo hebben een nieuwe wederverkoopovereenkomst getekend. Ideo voert al sinds 1998 SAP-implementatie- en -verbetertrajecten uit, maar kan zijn klanten door het uitbreiden van de samenwerking nu ook licenties van SAP-oplossingen aanbieden. Hierdoor is het bedrijf in staat om het mkb te voorzien van complete oplossingen op het gebied van mobility en enterprise asset management.

Ideo heeft de afgelopen jaren diverse mobilityprojecten uitgevoerd. Het afgelopen jaar zijn drie organisaties live gegaan met een door Ideo ontwikkelde app, waarmee zij de onderhoudswerkzaamheden mobiel kunnen inspecteren. Deze oplossingen zijn gebaseerd op het mobiele platform van SAP, voorheen bekend als het Sybase Unwired Platform.

Door bedrijfsinformatie mobiel aan te bieden, verdwijnen papieren inspecties en realiseren organisaties een grote efficiencyslag. Medewerkers kunnen overal en altijd toegang verkrijgen tot belangrijke bedrijfsinformatie, waardoor processen niet stil komen te staan. Om bedrijfsprocessen mobiel toegankelijk te maken, past Ideo een mobility suite toe die bestaat uit consultancydiensten, SAP-producten en een aantal door Ideo zelf ontwikkelde apps op het SAP Mobiele Platform.

De SAP-producten en diensten op het gebied van mobility, service en onderhoud zijn beschikbaar vanuit de cloud middels een pay-as-you-go-model of middels on-premise mobiele producten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4586692). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.