Managed hosting door True

Thales besteedt Oracle EBS-beheer uit aan 4apps

 

Smart-L-radarsysteem van Thales Nederland

Thales Nederland, onderdeel van de internationale Thales Group, heeft het beheer op de Oracle E-Business Suite (EBS) voor de komende vijf jaar uitbesteed aan 4apps group uit Amsterdam. Thales Nederland vervaardigt elektronische rondzoek (radar)- en besturingssystemen voor voornamelijk militaire doeleinden. Het bedrijf uit Hengelo heeft zijn Oracle EBS-pakket uitgebreid en zocht een specialist om het beheer ervan de komende jaren op zich te nemen.

Thales Nederland, voorheen Hollandse Signaalapparaten, telt zo'n tweeduizend medewerkers. Het bedrijf heeft het afgelopen jaar de logistieke en manufacturing-modules van de Oracle E-Business Suite in gebruik genomen, naast de al draaiende financiële onderdelen. Door het uitgebreid gebruik van dit erp (enterprise resource planning)-pakket, is Thales Nederland op zoek gegaan naar een strategisch partner. Na een selectieprocedure koos Thales Nederland uiteindelijk voor 4apps group.

Dit bedrijf uit Amsterdam (vijftig man) is onder andere gespecialiseerd in ondersteuning van klanten op het gebied van de Oracle EBS. Het gaat Thales Nederland helpen op locatie bij het bedrijf zelf en op afstand vanuit het servicecentrum in Amsterdam.

Thales Nederland heeft besloten zich te concentreren op de specifieke Thales bedrijfs- en applicatiekennis. De standaardproduct- en proceskennis en de continuïteit in de dienstverlening hiervoor, wil het bedrijf voortaan in handen leggen van gespecialiseerde partners, zoals 4apps.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4574056). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.