Managed hosting door True

Brunotti verbetert verkoop met Apps4Fashion

 

Brunotti

Badkledingleverancier Brunotti heeft zijn verkoopprocessen verder gedigitaliseerd met Apps4Fashion van softwareontwikkelaar voor de modebranche it suits IT. Hiermee maakt het merk een efficiëntieslag in orderafhandeling, wordt met de digitale collectieboeken een besparing gerealiseerd op drukkosten en wordt de professionele uitstraling van het merk verder versterkt.

Apps4Fashion is een moderne oplossing die de gebruikersmogelijkheden van de iPad of iPhone integreert met ieder gewenst erp-systeem, zodat de laatste informatie over de collectie en voorraad letterlijk binnen handbereik van de gebruiker is. Apps4Fashion is speciaal ontworpen voor modelabels en groothandels. De app biedt agenten, verkopers en winkeliers direct toegang tot de volledige catalogus, inclusief afbeeldingen, klant specifieke prijzen, voorraden en productdetails. Doordat alle artikelen tot in het kleinste detail te bekijken zijn, is het voor verkopers en vertegenwoordigers niet langer nodig om rond te sjouwen met monstercollecties.

Dubbel en foutgevoelig

'Voorheen schreven onze vertegenwoordigers en agenten orders vaak nog op een orderblok, die daarna overgetypt moesten worden in ons erp-systeem', zegt Hans Völlmer, chief operations officer bij Brunotti Europe. 'Dit was dubbel en foutgevoelig werk en het duurde lang voordat de resultaten inzichtelijk waren. Dat is verleden tijd nu Brunotti met Apps4Fashion werkt. Er wordt werk en tijd bespaard en de verkopers zijn enthousiast.'

Artikelen kunnen met een draadloos scannertje gescand worden en de handtekening van de klant wordt on screen gezet, waardoor alles in één keer op de orderbevestiging gemaild kan worden naar de klant. Het betreft dan de volledige order, met foto, prijs- en detailoverzicht en handtekening. 'Een ander voordeel is dat we onze gedrukte collectieboeken volledig hebben kunnen laten vervallen nu we Apps4Fashion als digitaal collectieboek kunnen gebruiken', aldus Hans Völlmer. 'Hiermee hebben we onze investering in de tool alweer terugverdiend.'

Concreet overzicht

Brunotti ziet verder dat de tool wereldwijd veel wordt gebruikt om inzicht te krijgen in de voorraad. Daarnaast worden orders door de koppeling met het erp-systeem direct verwerkt, waarmee Brunotti zijn backoffice-medewerkers ontlast en er direct duidelijk en concreet overzicht is in de verkoopresultaten wereldwijd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4549897). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.