Managed hosting door True

Streekziekenhuis kiest voor Vidaví van VCD

 

Ict-dienstverlener VCD Healthcare gaat zijn erp-oplossing Vidaví leveren aan en implementeren bij het Streekziekenhuis Koningin Beatrix uit Winterswijk. Vidaví is een totaalconcept dat de complexe inkoop, logistieke en financiële processen ondersteunt voor zorginstellingen in de breedste zin. Het implementatieproject bij het Streekziekenhuis Koningin Beatrix begint na de zomervakantie.

De basis van het concept wordt gevormd door het Microsoft Dynamics-platform. Deze is door VCD verrijkt met functionaliteit speciaal voor de zorg. VCD levert al meer dan dertig jaar ict-oplossingen aan de zorgbranche.

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix gaat in eerste instantie werken met de Vidaví-basismodules Inkoop, Logistiek en Financieel. Bovendien wordt het Vidaví Webportaal voor het decentraal aanvragen in gebruik genomen. In de toekomst overweegt het Streekziekenhuis Koning Beatrix ook de aanschaf van Vidaví HRM en Vidaví Facilitair. Vidaví wordt ingezet ter vervanging van Exact Financials van VCD en VILA van PinkRoccade.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4543707). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!