Managed hosting door True

Gemeente Amsterdam kiest opnieuw voor Raet

 

De gemeente Amsterdam heeft na een Europese aanbesteding opnieuw gekozen voor de salarisoplossing van softwareleverancier Raet. De ruim 15.000 medewerkers van de gemeente krijgen een nieuw systeem voor het online opvragen van hun loonstroken. Het Servicehuis Personeel van Amsterdam verwacht door de digitalisering goedkoper uit te zijn. Het contract heeft een looptijd van vijf jaar. Concurrent ADP stapte nog naar de rechter in een poging de gunning aan Raet tegen te houden.

'Voor ons salarissysteem is een leverancier die ervaring heeft met de salarisverwerking in de 100.000+-gemeenten een belangrijke eis. De oplossing van Raet heeft zich de afgelopen jaren bewezen. Met het nieuwe contract zijn er weer mogelijkheden ontstaan om meer functionaliteiten te bieden tegen verantwoord lage kosten. Het straks online aanbieden van de salarisstrook voor onze medewerkers is hier een voorbeeld van', aldus Sjouke Vrijburg, directeur Servicehuis Personeel van de Gemeente Amsterdam.

De gemeente Amsterdam schreef op 1 augustus 2011 de aanbesteding voor een nieuw salarispakket uit. Op 30 november 2011 meldde de gemeente aan de deelnemers dat Raet de winnende inschrijving had ingediend. Concurrent ADP besloot na een toelichtend gesprek alsnog naar de rechter te stappen om de voorlopige gunning aan Raet tegen te houden. De Amerikaanse salarisverwerker was ontevreden over de functionaliteitscores die het had gekregen van de beoordelingscommissie. De rechter stelde ADP in het gelijk en oordeelde eind januari 2012 dat de gemeente alle inschrijvingen moest herbeoordelen. Raet kwam daarna opnieuw als winnaar uit de bus. ADP komt nog met een reactie op deze afloop.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4526826). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.