Managed hosting door True

Jeugdhulp Friesland kiest voor Centric

 

Ict-dienstverlener Centric gaat Suite4Jeugd implementeren bij stichting Jeugdhulp Friesland. Dit is een geïntegreerde oplossing voor de jeugdzorg, bestaande uit het financieringsvorm-onafhankelijke cliëntregistratiesysteem OpenCare:IJZA en de mobiele oplossingen Key2Hulpverlener en Key2Mijndossier.

Key2Hulpverlener is een app die de hulpverlener ondersteunt en hem efficiënt zijn taken laat uitvoeren. Alle geregistreerde gegevens worden via de app rechtstreeks naar de backoffice verstuurd, zodat de hulpverlener aan het einde van de werkdag de geregistreerde informatie niet apart hoeft te verwerken. Doordat de registratie vlot verloopt en niet voor afleiding zorgt, kan hij zich meer met zijn kerntaken bezighouden.

Key2Mijndossier is een internetportaal die de jeugdige inzage biedt in zijn dossier, waar en wanneer hij dat wil. Het portaal is benaderbaar via een beveiligde omgeving op internet vanaf elk (mobiel) apparaat met een webbrowser en internetaansluiting. Via het portaal wordt real time data uit de database van het cliëntvolgsysteem opgehaald en aan de gebruiker getoond.

Jeugdhulp Friesland is niet de eerste klant van Centric in noordelijk Nederland. De dienstverlener bedient nu 22 jeugdzorginstellingen.

Centric - Key2hulpverlener, de app voor de jeugdhulpverlening

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4498037). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Vacatures bij Centric

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.