Managed hosting door True

Fontys stapt over op HR2day van eMerus

 

Fontys Hogescholen stapt over op de online versie van de eHRM- en salarisoplossing HR2day van softwareleverancier eMerus HR Solutions. In totaal vierduizend medewerkers gaan met het nieuwe systeem werken. De vereniging voor openbare en algemeen toegankelijke scholen VOS ABB uit Leeuwendaal fungeert in deze gunning als hoofdaannemer.

Fontys Hogescholen denkt met HR2day een effectievere bedrijfsvoering door te kunnen voeren. In de aanbesteding scoorde HR2day goed op de aspecten gebruikersvriendelijkheid, hrm, salarisfunctionaliteit en de mogelijkheid tot koppelen met andere door Fontys gebruikte systemen. HR2day zal in eerste instantie worden ingezet voor het verdergaand digitaliseren van de personeels- en salarisadministratie en vervolgens voor declaraties en verlof. HR2day biedt tevens de mogelijkheid de processen rondom verzuim, medewerkerontwikkeling en compententies te digitaliseren.

‘Onze huidige hr- en salarissystemen ondersteunen de bestaande administratieve processen, maar zijn groot en log en inmiddels behoorlijk verouderd', zegt Anja Klomps, directeur P&O van Fontys Hogescholen. ‘Ontwikkelingen in de maatschappij, maar zeker ook bij Fontys als werkgever, vereisen een moderne oplossing die ons in staat stelt mee te bewegen met de ontwikkelingen. Daarom waren wij op zoek naar een moderne geïntegreerde online hrm- en salarisoplossing. Met de introductie van HR2day verwachten we een directe administratieve lastenvermindering op onze hr-afdeling. Daardoor kunnen we meer toegevoegde waarde bieden en met de self service-mogelijkheden kunnen we in de toekomst onze medewerkers betrekken bij hun eigen hr-processen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4491380). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.