Managed hosting door True

Stichting Thuisvester kiest voor DSA Vision

 

Handen schudden

Woningcorporatie Thuisvester, met een aanbod van ongeveer 13.500 huurwoningen in de gemeenten Oosterhout, Geertruidenberg, Rucphen en Zundert, koos na een selectietraject voor het erp-systeem Empire van DSA Vision. Het op Microsoft Dynamics Navision gebaseerde Empire vervangt vanaf 1 maart 2013 de huidige software van Centric, SG Automatisering, Nccw, Techxx en Square.

Stichting Thuisvester is een fusie tussen de twee corporaties Thuisvester en Volksbelang Raamsdonksveer. De nieuwe organisatie heeft er voor gekozen de huidige systemen te vervangen door een geïntegreerd standaardpakket. De keuze is op Empire van DSA Vision uit Hoofddorp gevallen. De corporatie verwacht met dit enterprise resource planning (erp)-systeem, dat alle klant- en woninggegevens zal bevatten, zijn dienstverlening aan huurders te kunnen verbeteren.

Automatiseerder DSA Vision, dat bedrijfsinformatiesystemen levert aan woningcorporaties, commercieel vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars, sleepte begin dit jaar ook al een order binnen. De Amsterdamse woningcorporatie Eigen Haard koos ook voor Empire. Eigen Haard is met zestigduizend verhuurbare eenheden (vhe's) in regio Amsterdam nog een slag groter dan Thuisvester.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4490779). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.