Managed hosting door True

Illumni koppelt e-invoicing aan SAP-ERP

 

SAP-dienstverlener Illumni heef samen met geldincasseerder Dutch Payment Group een oplossing ontwikkeld die e-invoicing integreert in de bestaande erp-oplossingen. De oplossing 3MMA maakt het mogelijk om zowel de e-factuur als e-betalingen uit te voeren vanuit standaard SAP-oplossingen. Hierdoor kunnen bedrijven standaard facturen aanmaken en per e-mail of als pdf verzenden.

3MMA gaat officieel op het vijfde Factuurcongres in Eindhoven op 24 april 2012 gelanceerd worden. Illumni en Dutch Payment Group claimen dat dit wereldwijd de eerste volledig geïntegreerde erp-e-invoice-oplossing is. Als een bedrijf een e-factuur maakt en verzendt, dan kan de ontvanger van de e-mail of pdf vervolgens rechtstreeks vanuit de e-factuur met iDeal betalen. De bancaire gegevens worden automatisch door 3MMA verwerkt, geactualiseerd en afgeletterd binnen de financiële SAP-module.

3MMA heeft volgens Illumni geen impact op de bestaande inrichting van erp-pakketten en de implementatie door de SAP-dienstverlener is kosteloos. De gebruiker betaalt alleen een bedrag bij een succesvolle iDeal-transactie. 3MMA komt beschikbaar voor alle SAP-gebruikers in Nederland. 3MMA komt later ook beschikbaar voor andere erp- en financiële pakketten, zoals Oracle, Microsoft Dynamics en het Duitse Datev.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4488292). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.