Managed hosting door True

Ciber sluit SAP-deal met St. Anna Zorggroep

 

Ciber Nederland gaat de komende drie jaar het technisch beheer verzorgen van de SAP-omgeving van de St. Anna Zorggroep. Ook zal de ict-dienstverlener het functionele SAP-applicatiebeheer ondersteunen. Met de samenwerking wil St. Anna Zorggroep zijn SAP-landschap doorontwikkelen.

St. Anna Zorggroep bestaat uit het St. Anna Ziekenhuis en Ananz, dat bestaat uit vier woonzorgcentra en medisch sportgezondheidscentrum TopSupport. De organisatie maakt gebruik van vier SAP-modules: SAP ECC voor de financiële administratie, inkoop en logistiek, SAP SRM wordt gebruikt als digitaal bestelsysteem van goederen, Binnen de SRM-module gebruikt St. Anna Zorggroep SAP Master Data Management (MDM) als catalogus voor het beheer van artikelen en SAP Process Integration (PI) wordt ingezet voor het technisch beheer van en de koppeling tussen de verschillende modules.

De organisatie werkt sinds vijf jaar met SAP. De zorggroep heeft ervoor gekozen om het technisch beheer en een deel van het functioneel beheer uit te besteden aan Ciber. SAP wordt bij St. Anna Zorggroep onder andere gebruikt voor het ondersteunen van het inkoopproces.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4444720). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.