Managed hosting door True

Centric levert Henzo Microsoft Dynamics AX 2012

 

Ict-dienstverlener Centric levert het erp-systeem Microsoft Dynamics AX 2012 aan leverancier van fotoproducten Henzo. Het systeem ondersteunt de internationale leverancier in het productieproces van fotolijsten, fotoalbums en accessoires. Centric levert gekoppeld aan het systeem ook de eigen TradeWorld-oplossing voor effici├źnt beheer.

Voor Henzo is het van groot belang goed overzicht op de goederenstroom te hebben. Zowel tijdens het transport van de productie in China naar het distributiecentrum in Roermond als tijdens de distributie van daaruit naar de klant.

Microsoft Dynamics AX 2012 levert Henzo een solide basis met een ruime functionaliteit voor medewerkers, leveranciers en klanten. Het is een geïntegreerd platform dat internationale handel, voorraadoptimalisatie, logistiek en financiën samenbrengt. Speciaal voor de groothandel heeft Centric met Centric TradeWorld specifieke functionaliteit toegevoegd. Het biedt medewerkers altijd en overal toegang tot de laatste gegevens voor efficiënt beheer.

De implementatie van het nieuwe erp-systeem bij Henzo start in de tweede week van maart. Waarschijnlijk is het systeem in het derde kwartaal van 2012 operationeel is.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4436742). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.