Managed hosting door True

Deloitte, Raet en Twinfield spannen samen in portal

 

Handen

Salarisverwerker Raet en Twinfield, leverancier van online boekhoudsoftware, hebben hun systemen gekoppeld in de site www.ctrl.nl van adviseur Deloitte. Voor mkb-klanten die gebruik maken van dit online portaal wordt hun financiële administratie door onderlinge koppelingen automatisch bijgewerkt met de laatste loonjournaalpostboekingen. Zij hoeven loongegevens niet meer handmatig op te vragen of te exporteren. Deloitte bewaakt dit automatische administratieproces.

Via deze ketenintegratie van de online personeels- en salarisadministratie van Raet met het online boekhouden van Twinfield, dochteronderneming van Wolters Kluwer, hoeven ondernemers niet langer hun loonjournaalpostgegevens handmatig op te vragen of te exporteren. Ook de financiële controleactiviteiten, correctievoorstellen en handmatige verwerkingsactiviteiten behoren volgens het adviesbureau tot het verleden.

Zodra de loonverwerking in de oplossing van Raet is afgerond, is meteen de financiële administratie in Twinfield automatisch bijgewerkt met de betreffende loonjournaalpostboekingen, beweert Deloitte. Omdat de automatische verwerking verloopt via de Ctrl-portal, kan de Deloitte-adviseur in de gaten houden of het geautomatiseerde proces goed verloopt.

Tijd over

Martijn Krommenhoek van DGA Handelsonderneming Krommenhoek uit Apeldoorn gebruikt de geïntegreerde oplossing al. Hij laat weten dat hij administratieve tijd bespaart door de koppeling tussen zijn salarisadministratie en boekhouding. Hierdoor heeft hij meer tijd over voor zijn commerciële taken, zoals de handel in machines.

Ctrl.nl, het klantenportaal van Deloitte, biedt ondernemers diverse online diensten, waaronder financiële administratie, ondernemersinformatie en advies.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4418326). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.