Managed hosting door True

Adobe introduceert een nieuw reseller-programma

 

Adobe Systems Incorporated kondigt een nieuw Adobe Partner Connection reseller-programma aan. Resellers kunnen zich eenvoudig en gratis aanmelden voor dit programma. Adobe Partner Connection biedt de meest actieve resellers aantrekkelijke incentives en beloningen. Het nieuwe programma zal vanaf 4 oktober van start gaan in EMEA.

Adobe voorziet zijn huidige ecosysteem van resellers van een nieuwe structuur. De nieuwe structuur beloont resellers die hun kennis van Adobe technologieën vergroten en deze actief doorgeven aan hun klanten. Het maakt hierbij niet uit of het om grote, middelgrote of kleine ondernemingen gaat. "De partners die voor ons waardevol zijn, zijn de resellers die door hun klanten als vertrouwde adviseur worden gezien binnen hun specifieke markten", stelt Ronald Baart, Channel Sales Manager bij Adobe Systems Benelux. "Ons nieuwe channel-programma biedt de optimale structuur om beter en nauwer samen te werken met onze partners."

Resellers kunnen zich eenvoudig en gratis online aanmelden als geregistreerde reseller. Hiermee hebben zij gratis toegang tot online cursussen en examens die ze in hun eigen tempo kunnen raadplegen. De behaalde examens bieden toegang tot het volgende niveau van het programma, Certified Reseller, dat resellers extra voordelen biedt. Het programma bevat daarnaast nog twee niveaus voor resellers die nog nauwer willen samenwerken met Adobe voor het verder ontwikkelen van hun business, de Gold en Platinum partners.

Deal-registratie is één van de belangrijkste onderdelen van het programma omdat het Adobe in staat stelt om partners te belonen voor hun pre-sales activiteiten. De partner die de deal registreert is de partner die de korting ontvangt en dus niet per definitie de reseller die de verkoop uiteindelijk afrond. Deze incentive zal er toe leiden dat de meeste verkoopkansen worden omgezet in meer winstgevende verkoopinspanningen en goed presterende resellers worden beloond. De deal-registratie is enkel beschikbaar voor resellers met een Certified-status of hoger binnen het programma.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4179648). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.