Managed hosting door True

Flexera Software partnert met Softline Solutions

 

De Softline Group, de onafhankelijke specialist voor Software Asset Management (SAM) vraagstukken, wil naast uitgebreid advies over processen ook adviseren welke SAM tooling het best aansluit bij de eisen en wensen van de klant.

Flexera Software, speler in strategische oplossingen voor Application Usage Management, levert het product FlexNet Manager.  Deze suite is modulair opgezet en de enige licentie optimalisatie oplossing die geautomatiseerd licentierechten management biedt om licentie-, onderhoud- en auditkosten te reduceren,  met het behoud van licentie compliance. Met deze reden is Flexera Software benoemd tot Platinum Technology Partner voor Softline op het gebied van Software Asset Management.

Om klanten de zekerheid van optimaal advies te geven, heeft de Softline Group een certificeringsprogramma opgezet voor haar technologie partners. Voor Software Asset Management, de kerncompetentie en specialisatie van de Softline Group, is Flexera Software één van de weinige die de Platinum Partner status ontvangen heeft. De onlangs ondertekende Alliance Partner
agreement van Flexera Software formaliseert de samenwerking binnen Europa. Aangezien niet voor elke organisatie dezelfde tool het meest optimaal aansluit bij de eisen en wensen, heeft Softline als onafhankelijke specialist, ook partnerships gesloten met andere ontwikkelaars.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3875776). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.