Managed hosting door True

SAP en Atos Origin gaan wereldwijd samenwerken

 

Atos Origin heeft een wereldwijd partnership aangekondigd met SAP AG. De overeenkomst voorziet in de levering van hosting- en applicatiemanagement aan de klanten van Atos Origin. De dienstverlening die Atos Origin levert zijn conform de kwaliteitsnormen van SAP-oplossingen.

Atos Origin beheert wereldwijd in meer dan 35 gecertificeerde datacentra de SAP-oplossingen van klanten. De it-dienstverlener heeft veel ervaring in het implementeren en beheren van bedrijfskritische applicaties en systemen. De SAP-certificering van de regionale en lokale gegevenscentra van Atos Origin bevestigen de kwaliteit die wordt geleverd conform het SAP Operations Quality Initiative, een kwaliteitsniveau dat klanten van Atos Origin verwachten.
 
"Het leveren van SAP-hostingdiensten is een kernactiviteit voor Atos Origin. Deze overeenkomst geeft ons een goede positie in het selectieproces van klanten die op zoek zijn naar een it-dienstverlener die SAP-oplossingen aanbiedt", zegt John Stevenson van Atos Origin in een toelichting.
 
Atos Origin heeft vierduizend SAP-professionals in dienst. Het is al jaren wereldwijd SAP Global Services Partner en heeft een groot aantal SAP-toepassingen geleverd voor klanten in diverse sectoren.
 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/387350). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.