Managed hosting door True

ADP Nederland koopt Allshare HR Solutions

 

Salaris- en hr-dienstverlener ADP Nederland neemt Allshare HR Solutions over. Door die inlijving treden 45 medewerkers van de hr-divisie van het softwarebedrijf uit Hoofddorp in dienst bij ADP. De Amsterdamse hr-dienstverlener neemt de activiteiten over van ongeveer veertig klanten in Nederland. Van de overname zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Allshare HR Solutions levert de e-hrm-oplossing PersonnelView. Het product ADP Workforce van ADP is grotendeels op die software gebaseerd. Die productontwikkeling komt voort uit een strategische samenwerking die de bedrijven in 2008 beklonken. PersonnelView wordt in het vervolg aangeduid als ADP PersonnelView.

Door de overname hoopt ADP zijn positie op de Nederlandse markt te verstevigen. De leverancier verwacht dat huidige en nieuwe klanten die gebruikmaken van ADP PersonnelView dat pakket koppelen aan de salarisdienstverlening van ADP. Zo kan het bedrijf de hele hr- en salarisdienstverlening ondersteunen.


Vestigingen samenvoegen
De werknemers van Allshare HR Solutions blijven voorlopig gevestigd in Hoofddorp. Op termijn worden de ADP-vestiging in Amsterdam en de vestiging in Hoofddorp mogelijk samengevoegd.

Allshare is in 1987 voortgekomen uit de Nederlandse dochter van het Amerikaanse Tymshare. Het bedrijf bestaat na de overname van de hr-tak uit de divisies Allshare Private banking solutions en Allshare Retail banking Solutions.

1,4 miljoen loonstroken
ADP boekte in 2010 een omzet van 94 miljoen euro. De salaris- en hr-dienstverlener heeft in Nederland vestigingen in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Amsterdam. Bij het bedrijf werken ongeveer 700 medewerkers.

Volgens het bedrijf ontvangen in Nederland ongeveer 1,4 miljoen medewerkers een loonstrook van ADP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3828772). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.