Managed hosting door True

MySolution levert eHRM artsen in opleiding

 

Microsoft-partner MySolution uit Houten levert software voor personeelsadministratie aan SBOH. Die organisatie treedt op als werkgever voor studenten die een opleiding volgen tot huisarts of specialist in ouderengeneeskunde. Het softwarebedrijf levert het op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde pakket MySolution Pro. Die programmatuur wordt gebruikt voor contractbeheer, urenregistratie, facturatie en verloning via de salarissoftware van Mercash.

Volgens de leverancier is de software volledig geïntegreerd met de financiële administratie. De implementatie moet 1 januari 2012 zijn afgerond. Dan is volgens plan de software beschikbaar voor de twintig medewerkers van SBOH.

'Een arts in opleiding (aio) loopt tijdens de studie stages bij ziekenhuizen, zorginstellingen of huisartsenpraktijken', meldt de leverancier. 'Het hele proces van stages en de daarbijhorende vergoedingen wordt afgehandeld in het softwarepakket. Daarnaast beschikt SBOH straks over een portal waarin de aio's hun gegevens kunnen beheren en waarmee de urenregistratie, inclusief toeslagen voor afwijkende werktijden, plaatsvindt.'


Aio's
Tijdens de opleiding hebben die artsen in opleiding een arbeidovereenkomst met SBOH. Die organisatie verzorgt de uitbetaling van salarissen, uitvoering van sociale wetten, goede arbeidsomstandigheden, voorkomen van ziekteverzuim en het reïntegreren van langdurig zieke studenten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3826710). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.