Managed hosting door True

Centric biedt online ERP-pakket voor bouw

 

Dienstverlener Centric biedt het softwarepakket CS Building Solutions nu ook via internet aan. Daarmee treedt de ict-leverancier op als asp-dienstverlener (application service provider) voor de bouwsector. Het bedrijf neemt deze stap omdat de bouwsector nog steeds last heeft van de economische crisis. Door de erp-software online aan te bieden, kunnen bouwbedrijven kosten besparen.

Door CS Building Solutions via een internetverbinding benaderbaar te maken, kan de erp-software bijvoorbeeld vanaf de bouwplaats worden gebruikt. De besparing zit volgens Centric in het systeembeheer; dat is niet of in mindere mate nog nodig. De nieuwe softwaredienst maakt onderdeel uit van Centrics Adaptive Cloud Services.

Op dit moment is de asp-dienst alleen beschikbaar voor bestaande CS Building Solutions-klanten, die overigens ook het documentmanagementsysteem van partner Arco via het internet kunnen afnemen. Binnenkort komt CS Building Solutions ook beschikbaar als internetoplossing voor nieuwe klanten.


Vier erp-oplossingen voor bouw
Centric biedt in totaal vier erp-oplossingen voor de bouwsector. Projectmatrix is een webportal voor projectontwikkeling, Alert is geïntegreerde standaardsoftware voor de bouw, CS Building Solutions is een oplossing voor de ontwikkeling, calculatie, voorbereiding, uitvoering en bewaking van projecten en wordt dus nu ook via internet geleverd en tot slot kunnen klanten ook Microsoft Dynamics AX bij de dienstverlener afnemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3826312). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.