Managed hosting door True

Google start Apps Certification Program

 

Google kondigt het Google Apps Certification Program aan. Dit programma is een erkenning voor IT-professionals die hebben laten zien dat ze beschikken over het vermogen Google Apps te verkopen, implementeren, ontwikkelen en ondersteunen.

In het kader van dit programma is de Google Apps Certified Deployment Specialist het eerste certificaat. Het is een bewijs voor IT-professionals aan te tonen dat ze beschikken over fundamentele kennis en vaardigheden die nodig zijn om naar Google Apps te migreren, Google Apps te configureren en te implementeren.

Google Apps Authorized Resellers spelen een cruciale rol bij het op weg helpen van bedrijven die Google Apps gaan gebruiken. De partner community van Google is het afgelopen jaar verdubbeld tot meer dan 2.500 partners in meer dan 70 landen. Partners zoeken naar mogelijkheden om hun deskundigheid en competentie te laten zien aan een groeiend klantenbestand en kunnen dat vanaf nu dus doen. Inmiddels zijn meer dan 3 miljoen bedrijven overgestapt op Google Apps.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3795225). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.