Managed hosting door True

Global Knowledge breidt uit met Oracle trainingen

 

Oracle

Oracle heeft Global Knowledge, de grootste onafhankelijke IT-opleider, benoemd tot Oracle Approved Education Center. Hiermee zet Oracle de samenwerking voort die Sun Microsystems begin 2008 met Global Knowledge is aangegaan. Beide partijen zijn er van overtuigd dat met deze samenwerking een sterke bijdrage geleverd wordt aan de trainingsbehoefte en verwachtingen van de markt.

Als Oracle Approved Education Center is Global Knowledge in staat het uitgebreide cursusportfolio van producten en diensten van Oracle, waaronder Java, Solaris, JCAPS en andere server producten, aan te bieden conform de internationale standaarden van Oracle. Zo wordt er gebruik gemaakt van het officiële cursusmateriaal van Oracle en wordt er gewerkt met gecertificeerde docenten.

Global Knowledge zet hierdoor de samenwerking met Oracle voort en breidt zo het aantal trainingen uit. Global Knowledge heeft al expertise op het gebied van Sun Microsystems en heeft nu ook de kennis van Oracle in huis.
"We zijn er trots op in Nederland de trainingen van Oracle te mogen aanbieden", aldus Piet Hompus, algemeen directeur van Global Knowledge. "Met onze status als Oracle Approved Education Center kunnen we nu ook kwalitatief hoogwaardige Oracle opleidingen bieden die aan de behoeften en eisen van onze cursisten voldoen."

Het Oracle/Sun trainingsportfolio is beschikbaar via het open rooster van Global Knowledge (www.globalknowledge.nl).

Global Knowledge heeft in Nederland vestigingen in Amsterdam, Nieuwegein, Eindhoven, Rotterdam, Zoetermeer en Zwolle.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3795211). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.