Managed hosting door True

Mamut reikt Partner Excellence Awards uit

 

Mamut heeft vrijdag 7 januari 2011 de winnaars van de Nederlandse Mamut Partner Excellence Awards 2010 bekendgemaakt. Voor het derde achtereenvolgende jaar is Solidion ICT Solutions Mamut Partner of the Year geworden. De Mamut Integrator of the Year 2010 Award is eveneens in wacht gesleept door Solidion ICT Solutions. Nieuwkomer Dreamscreen.nl is New Partner of the Year 2010 geworden.

Het is het derde jaar dat Mamut haar partners via deze Awards onderscheidt. Alle winnaars ontvangen een plakkaat, een Mamut Excellence Award 2010 logo voor op de website en een artikelvermelding op het partnerweb. Dave Kroder, Country Manager van Mamut Software geeft aan: "Met deze prijzen spreekt Mamut nadrukkelijk haar waardering uit voor de inzet en presentaties van haar partners van het afgelopen jaar. Mamut heeft de trend van meer business gezamenlijk met partners in 2010 duidelijk doorgezet en heeft dit ook als een belangrijk speerpunt gedefinieerd voor het komende jaar".

Mamut Partner of the Year 2010
Partner van het jaar is een partner, die zich heeft onderscheiden middels uitmuntende resultaten, initiatiefrijk en gezamenlijke arbeid om meer klanten en meer business te doen bij bestaande klanten. De genomineerden waren redAnt en Solidion. De prijs voor de partner van het jaar 2010 is wederom gegaan naar Solidion ICT Solutions. Solidion heeft zich afgelopen jaar duidelijk onderscheiden van de concurrentie. Een sterke focus op Mamut, aanvullende diensten voor klanten en een gedegen consultancy praktijk heeft geleid tot een prachtig resultaat. Solidion levert naast de implementatie en training van Mamut applicaties ook maatwerk software en hosting oplossingen.

Mamut Integrator of the Year 2010
De integrator van het jaar award is eveneens toegekend aan Solidion, een partner die met behulp van de Mamut API diverse aanvullende functionaliteiten heeft ontwikkeld en koppelingen heeft gemaakt met bestaande andere applicaties. Solidion heeft op het gebied van integraties veel klanten overtuigt van de toegevoegde waarde van Mamut software door de inzet van een API oplossing. Daarnaast heeft Solidion op logistiek gebied een aantal producten ontwikkeld, waaronder genaamd Solidscan. Deze producten worden door klanten als een toegevoegde waarde gezien en zorgen voor een uitgebreider logistieke procesondersteuning met behulp van Mamut. De genomineerden in deze klasse waren RedAnt, Solidion, Dreamcreen.nl en Breen Systems.

Mamut New Partner of the Year 2010
Om nieuwe partner te waarderen reikt Mamut jaarlijks een New Partner prijs uit. De nieuwe partner van het jaar 2010 is Dreamscreen.nl. Dreamscreen heeft direct met de benodigde certificeringen behaald en heeft een uitstekend verkoop resultaat neergezet als Mamut Partner. Veel nieuwe eigen leads zijn gegenereerd en uiteindelijk geconverteerd in business. De nieuwe partner van het jaar heeft dus direct al een goed resultaat laten zien.

Dave Kroder sluit af: "Mamut feliciteert alle genomineerden en prijswinnaars en ziet uit naar een even zo succesvolle samenwerking in het nieuwe jaar. Partners zijn voor Mamut van cruciaal belang in de MKB markt en dit zal ook zo blijven ondanks dat inmiddels een deel van oplossing online wordt aangeboden. In de combinatie van lokale software en online services blijven de toegevoegde waarde van onze partners van grote waarde voor onze klanten".

Voor meer informatie over het Mamut Partnerprogramma:
http://www.mamut.com/nl/resellermogelijkheden/  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3757548). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.