Managed hosting door True

Progress Software beloont Nederlandse partners

 

Progress Software, een leverancier van enterprise software, heeft prijzen uitgereikt aan Nederlandse succesvolle onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's) die hun applicaties hebben gebouwd met de technologie van Progress Software.

Softwareleveranciers worden onderscheiden voor hun innovatieve oplossingen gebaseerd op de technologieën van Progress Software zoals het Progress OpenEdge en OpenEdge BPM-platform, een SaaS-platform voor het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties.

De SaaS Excellence Award beloont deelnemers aan het SaaS enablement programma die zeer innovatieve oplossingen bieden en een indrukwekkend commercieel resultaat hebben neergezet in de betreffende markt. Dit jaar was het Nederlandse TIE MamboFive B.V. de winnaar. Niet alleen om de innovatieve oplossingen, maar ook vanwege hun grote bijdrage op het gebied van SaaS enablement in het algemeen.

VanMeijel Automatisering B.V., een Nederlandse specialist in het leveren van ICT-producten en diensten voor de bouw- en infrastructuurindustrie, heeft de Partner Collaboration Award in ontvangst mogen nemen. Deze award is een erkenning voor de applicatiepartner die een bijdrage heeft geleverd aan de meest succesvolle gezamenlijke deals en de voordelen heeft aangetoond van samenwerking met partners binnen de partnergemeenschap. VanMeijel Automatisering heeft nauw samengewerkt met Progress Software om technologische vooruitgang binnen de partnergemeenschap mogelijk te maken en de kennis te bevorderen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3752695). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.