Managed hosting door True

Atos Origin levert Microsoft Lync 2010 aan O'Neill

 

O'Neill Europe is een van de eerste bedrijven in Nederland die gaan werken met het onlangs geïntroduceerde Microsoft Lync 2010. De implementatie is gedaan door Atos Origin in nauwe samenwerking met partners Polycom en Audiocodes.

Lync 2010 is een unified communications-platform dat ‘het nieuwste werken' mogelijk maakt. Lync 2010 maakt het voor O'Neill mogelijk onafhankelijk van tijd of locatie samen te werken. Zo kunnen medewerkers overal ter wereld via het platform met elkaar vergaderen alsof ze daadwerkelijk met elkaar aan één tafel zitten door het gebruik van geavanceerde video- en audioconferencing.

Lync laat zich beter dan vorige versies integreren in bestaande telecominfrastructuur en hoeft niet noodzakelijk synoniem te staan voor een volledige unified communications-oplossing. In zijn minimale configuratie kan het conferencing-, presence- en im-mogelijkheden toevoegen aan een bestaande pbx. Het is echter ook mogelijk om een bestaande pbx volledig te verwijderen en te vervangen door Lync. Daarmee komt Microsoft steeds meer in het vaarwater terecht van traditionele pabx-leveranciers.

Microsoft timmert al een aantal jaren aan de telecomweg. Ondertussen telt het ecosysteem al tientallen partners; leveranciers, fabrikanten, devices en dienstenleveranciers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3720845). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.