Managed hosting door True

Janmaat twijfelde over ceo-functie bij Exact

 

De directeur van softwarebedrijf Exact, Martijn Janmaat, zei niet direct 'ja' toen hij werd gevraagd voor de positie van ceo bij het bedrijf in Delft. Janmaat, die na het plotselinge vertrek van voorganger Rajesh Patel werd aangewezen als meest geschikte opvolger, twijfelde omdat hij destijds druk was met de internationale uitbreiding van zijn bedrijf BlueCielo, Janmaat 'Soms denk ik: ik had in Brazilië kunnen zitten, nu zit ik aan de A13.'

Dat vertelt de ceo tijdens een interview met Computable over de nieuwe strategische plannen van Exact. Daarin kwam ook zijn benoeming tot directeur ter sprake. Janmaat zegt dat hij binnenkort de knoop doorhakt of hij na 31 augustus 2011 - als zijn jaarcontract afloopt - doorgaat als directeur.

Het is dan de vraag of hij zijn plannen om Exact op eigen kracht te laten groeien zelf zal uitvoeren. In die nieuwe plannen gaat de internationale organisatie op de schop, het boekhoudprogramma  Exact Online krijgt drie versies en de leverancier gaat meer inspelen op wat klanten vragen. Janmaat zat sinds april 2009 in de raad van commissarissen van Exact.

Blue Cielo is ecm-leverancier voor bedrijven in de olie- en gasindustie, zorg en mijnbouw.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3694974). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.