Managed hosting door True

Microsoft maakt Smit directeur Consumer & Online

 

Jacqueline Smit (1964) is vanaf vandaag de nieuwe directeur Consumer & Online (C&O) van Microsoft Nederland. Smit werkt al ruim vier jaar voor Microsoft in verschillende functies binnen C&O, waarvan de laatste tweeënhalf jaar als directeur consumentenmarketing.

Voordat ze bij Microsoft in dienst trad, werkte Smit als managing director bij Starcom Nederland, een mediabureau gericht op de consumentenmarkt.
Naast haar werk voor Microsoft is Smit actief binnen de media- en online-industrie. Zo is ze onder andere voorzitter van de MWG (vakvereniging voor mediaprofessionals) en zit ze in de raad van advies van de Ipan, een netwerk van professionals die werkzaam zijn in de interactieve industrie. "Dit is een mooie vervolgstap in de branche waar mijn hart ligt", aldus Smit. "Samen met mijn team wil ik onze positie in de consumentenmarkt in Nederland verder verstevigen en uitbouwen. Daarbij is de consument altijd het uitgangspunt in alles wat wij doen. Wij willen de gids zijn in het digitale leven van consumenten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3683542). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.