Managed hosting door True

Unit4 voltooit overname Poolse Teta

 

Unit4 heeft de overname van Teta voltooid. Teta is een van de grootste aanbieders van erp- en hr-software in Polen.

Door de overname krijgt Unit4 een sterkere positie in de Poolse erp- en hr-softwaremarkt en de Hongaarse hr-softwaremarkt, aldus de Nederlandse softwareleverancier. Daarnaast biedt deze overname mogelijkheden voor uitbreiding in Centraal- en Oost-Europa, waar de erp-software markt harder groeit dan in West-Europa. Unit4 neemt drie nieuwe producten in het portfolio op: Teta Constellation, Navireo en Insert.

De overname is volledig gefinancierd met eigen middelen. De verplichte uitrookprocedure van de minderheidsaandeelhouders is afgerond en Teta is niet langer genoteerd aan de aandelenbeurs in Polen. 'Teta is een van de grootste spelers op de Poolse erp- en hr-softwaremarkt en we verwachten dat deze markt zich de komende jaren verder zal consolideren,' aldus Chris Ouwinga, ceo van Unit4. 'Door investeringen en actieve betrokkenheid bij de consolidatie van deze markt kunnen wij Teta als divisie van Unit4 helpen die marktpositie te verstevigen. We richten ons bij overnames altijd op nieuwe en snel groeiende markten, waar we ons klanten- en productportfolio kunnen verrijken. Teta is een strategische overname, waarbij we nauw samenwerken met het Poolse managementteam om verdere groei en ontwikkeling te kunnen realiseren.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3679620). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.