Managed hosting door True

Ctac en Persity Recruitment bundelen krachten

 

Handen schudden

Ctac Nederland zet samen met Persity Recruitment twee nieuwe joint ventures op: Persity Search en Persity Resourcing. Ctac en Persity Recruitment bundelen hierdoor hun krachten in detachering en werving & selectie van SAP-specialisten.

Ctac krijgt met deze joint ventures een bredere dienstverlening in Nederland, waardoor de landelijke dekking en slagkracht van het bedrijf worden vergroot.
Met Persity Resourcing richten de twee samenwerkende partijen zich op detachering van SAP-consultants. Ctac werkt nu veelal op project- en beheerbasis, maar zal zijn portfolio nu ook uitbreiden met een detacheringstak. Via Persity Resourcing kunnen zowel Ctac-medewerkers als zzp'ers worden ingezet bij klanten. Daarnaast zal Persity Resourcing in de toekomst eigen medewerkers in dienst nemen. Hierbij gaat het om consultants die kiezen voor een meer ondernemend model. De beloning van de consultants is sterk gekoppeld aan hun omzetgenererende vermogen. Door zich aan te sluiten bij Persity Resourcing, profiteren medewerkers van het nationale netwerk en de expertise van zowel Ctac als Persity.
Persity Search richt zich op werving en selectie van (SAP-)professionals en sales- en managementmedewerkers, zowel voor Ctac als voor derden.

Ctac zal 51 procent en Persity 49 procent van de aandelen in de vennootschappen houden. Het doel is om deze vennootschappen uiterlijk 1 januari 2011 op te richten. De twee bedrijven starten zo spoedig mogelijk met de voorbereidingen en de daadwerkelijke dienstverlening.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3658546). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.