Managed hosting door True

Chris Jansen managing director Exact Nederland

 

Per 1 januari 2011 wordt Chris Jansen benoemd tot managing director Exact, regio Nederland, en tot lid van de executive committee. Hij volgt Paul Ramakers op, die op dezelfde datum wordt benoemd tot corporate business development director. Ramakers blijft lid van de executive committee.

De benoemingen zijn in lijn met de door het management van Exact onlangs geïnitieerde programma's om meer marktgedreven te worden en om weer organische groei te realiseren. Dit houdt een grote verandering in voor het bedrijf en brengt de behoefte aan aanvullende executive management skills met zich mee.

Ceo Martijn Janmaat: "In de afgelopen jaren heeft Ramakers een cruciale rol gespeeld bij onze ontwikkeling van Exact. Ik ben dankbaar voor zijn bijdrage en vertrouw erop dat hij in zijn nieuwe rol zal blijven bijdragen aan onze groei. Met Jansen als nieuwe managing director regio Nederland hebben we een uitstekende startpositie om onze ambitie om de onze organische groei te herstellen en te accelereren. Er zal een grondige overdracht plaats vinden tussen beiden om een vlekkeloze overgang van verantwoordelijkheden te garanderen."

Jansen neemt meer dan 25 jaar it-ervaring mee naar Exact. Hij is afkomstig van Ordina Nederland, waar hij managing director was. Daarvoor werkte hij bijna vijf jaar voor Logica, waar hij uiteindelijk de functie van managing director Energy, Utilities en Telecommunications vervulde. Daarnaast heeft hij twee jaar gewerkt bij NCR, zestien jaar bij HP en twee jaar bij Opin Kerfi.

Jansen startte zijn carrière in sales en marketing, van waaruit hij verder is gegroeid naar (general) managementposities in zowel Nederland als in het buitenland. Zijn ervaring reikt van marketing en sales tot aan volledige realisatie, en van hardware- en softwareproducten tot aan diensten zoals consultancy, outsourcing, onderhoud en beheer. Hij was actief binnen verschillende verticale markten en heeft ervaring met het ontwikkelen van verticale oplossingen.

Jansen behaalde zijn masters in bedrijfseconomie aan de Nyenrode Business University en de University of South Carolina (USA).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3644750). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.