Managed hosting door True

Microsoft start Office Geld Terug-actie

 

Microsoft start een Office Geld Terug-actie voor zijn resellers. Deze promotie loopt tot 30 januari 2011.

Op 15 november 2010 gaat de Office Geld Terug-promotie van start. Deze loopt tot 30 januari 2011. De klant krijgt 25 tot 100 euro retour bij aanschaf van een pc in combinatie met Office 2010.

De partner hoeft niets extra's te doen voor het claimen van deze Geld Terug-promotie. De klant kan namelijk zelf via internet zijn gegevens invullen om het geld terug te ontvangen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3642835). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Jullie moeten alleen niet vermelden dat het geld z.s.m. wordt overgemaakt, want ik heb op 11-1-2011 alles ingestuurd, nadat er ook online een formulier is ingevuld. Vandaag maar eens gebeld met een medewerker van Microsoft en deze wist mij te vertellen dat het tot 4 maanden kan duren voordat het geld op je bankrekening staat!

Bij mij hetzelfde verhaal! Begin december alles verstuurd en begin maart nog eens een keer, maar niets terug ontvangen. Is dit wel een eerlijke actie?

Ik wacht ook al 4 maanden op m'n geld. "door het grote succes lopen we een beetje achter" is de reactie van microsoft. ben benieuwd wanneer ik het krijg

Ik wacht inmiddels al een half jaar op m'n geld. Lang wachten bij de helpdesk, ze bellen terug, vergeet het maar nog niets. Zijn er mensen die wel geld retour hebben gekregen?

Beste,

De Office Geld Terug-actie is verlopen. Mocht u nog geen teruggave van de Office Geld Terug-actie hebben ontvangen en u heeft nog geen contact gehad met Microsoft betreffende deze actie, dan kunt het beste telefonisch contact met ons opnemen via:

NL: 020 500 1500
BE: 02 503 3113

Houdt de volgende informatie bij de hand:
- Rekeninghouder/ ten name van
- Adres
- IBAN
- BIC
- Rekeningnummer
- Office suite:

Nadat we deze informatie hebben ontvangen en verwerkt zult u zo spoedig mogelijk de betaling ontvangen.

Met vriendelijke groet,
MicrosoftHelpt

Jan 2011 Pc gekocht met Office Geld terug actie. Gelijk via website het hele formulier en copie factuur opgestuurd via de post. Mei telefonisch contact. Het geld zou de volgende week op mijn bank staan zei de man. Nu is het augustus, nog steeds niets ! Heel slechte zaak vind ik. Ruikt naar bedrog. Hoopt men dat de meeste mensen het wel zullen vergeten op den lange duur?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.