Managed hosting door True

Partake Consulting krijgt IBM 'Rising Star 2010'-award

 

Partake Consulting heeft tijdens het IBM Cognos Performance 2010 evenement in het Amsterdamse Meervaart de IBM partneraward 'Rising Star 2010' voor de snelst groeiende partner van 2010 ontvangen.

De IBM partneraward 'Rising Star 2010' is een waardering voor het bedrijf dat innovatief is, commercieel krachtig en een stijgende lijn laat zien in de verkoop en implementatie van planning- en consolidatieprojecten. Gerlof du Bois, channel manager business analytics & information management bij IBM Benelux: "Wij willen met deze award laten zien dat we de samenwerking met Partake over het afgelopen jaar erg waarderen. We hopen dat deze award het bedrijf een extra impuls geeft om de stijgende lijn in 2010 door te trekken naar de komende jaren".

Op het gebied van financiële consolidatie, planning en bijbehorende business intelligence heeft Partake bewezen te beschikken over een team van specialisten dat effectief kan adviseren en implementeren. "Partake is zeer goed in staat om Consolidator naar Controller-migratieprojecten uit te voeren en heeft zijn omzet op dit vlak sterk zien groeien," aldus Du Bois. "Hierdoor is het bedrijf een gewaardeerd ValueNet partner geworden van IBM en wij verwachten dat deze samenwerking volgend jaar nog groter wordt nu zij hun dienstverlening uitbreiden op het vlak van IBM Cognos 10 en TM1."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3635368). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.