Managed hosting door True

Bosch Groep selecteert PC-Ware als Preferred Supplier

 

De Bosch Groep heeft PC-Ware Information Technologies gekozen als een Preferred Supplier binnen hun it-gebied. PC-Ware is daarmee toegetreden tot een selecte groep van minder dan 15 partners die op reguliere basis it-diensten leveren aan de Bosch Groep. Daarnaast is PC-Ware de enige Preferred Supplier van Bosch die opereert als partner voor de licentiëring van standaardsoftware.

De Bosch Groep evalueert (de prestaties van) zijn leveranciers continu, als onderdeel van zijn Preferred Supplier Programma. Voor de eerste maal heeft de organisatie onlangs zijn meest vooraanstaande it-partners geselecteerd op basis van een intern onderzoek, dat uitgevoerd werd in 60 Bosch-vestigingen wereldwijd. Enkele criteria op basis waarvan getoetst werd, waren kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid en het voldoen aan specifieke richtlijnen/standaarden.

PC-Ware heeft meer dan tien jaar in een adviserende rol opgetreden voor Bosch, waarbij de focus lag op licentie-inkoop en -management voor diverse Bosch-vestigingen in Europa, Azië en de Verenigde Staten. "De Bosch Groep staat synoniem voor hoogwaardige kwaliteit en innovatie. Wij zetten ons al vele jaren in om deze filosofie te ondersteunen. We zijn dan ook vereerd dat we zijn geselecteerd als een Preferred Supplier. Dit is in het bijzonder een prachtige beloning voor de prestaties, inzet en expertise van ons team," aldus Robert Ebner, vice president software van de PC-Ware Groep.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3635294). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.