Managed hosting door True

Gerard van Workum versterkt salesteam Abecon

 

Gerard van Workum wordt senior accountmanager bij Abecon Informatiesystemen. Met deze 'éminence grise' in de Microsoft Dynamics markt versterkt Abecon zijn salesteam op het terrein van bedrijfsbrede automatiseringsconcepten en relatiebeheer.

Gerard van Workum beschikt over ruim 25 jaar erp-ervaring. Sinds 1992 richt hij zich vooral op het Microsoft Dynamics platform en oplossingen voor handels- en industriële bedrijven. 'De erp-markt is de afgelopen jaren sterk veranderd. Daarbij valt Abecon op door de manier waarop het bedrijf inspeelt op de behoefte aan integrale softwareoplossingen die maatwerk overbodig maken. Ik kan me erg goed vinden in de strategie en werkwijze van het bedrijf. Ook spreken de ondernemingsgeest en het enthousiasme van het team me aan. Klanten op deze manier helpen om hun it-uitdagingen in te vullen, is een uitdaging die mij op het lijf geschreven is', zegt Gerard van Workum.

Na zijn studie aan de TU Eindhoven vervulde Van Workum diverse consultant- en managementfuncties bij Siemens/Nixdorf. In 1992 werd hij directeur operations van Weha Automatisering, een van de eerste gespecialiseerde Microsoft Dynamics NAV-partners. Toen het beursgenoteerde Qurius dit bedrijf in 2004 inlijfde, werd Van Workum business unit manager bij Qurius Business Solutions. Als senior accountmanager bij Abecon wordt hij medeverantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van het klantenportfolio.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3634529). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.