Managed hosting door True

Privé-detectives Oracle jagen op HP-baas Apotheker

 

Het conflict tussen Oracle en HP laait verder op. Privé-detectives van Oracle jagen op HP-baas Leo Apotheker om hem een dagvaarding in handen te geven.

Privé-detectives in dienst van Oracle jagen op Leo Apotheker. Aanleiding is een rechtszaak die Oracle en SAP hebben over de gegevensdiefstal door SAP-dochter TomorrowNow van Oracle. Hierbij moet een schadebedrag worden vastgesteld. Oracle-baas Larry Ellison zegt dat er voor 4 tot 5 miljard dollar aan software illegaal door TomorrowNow is gedownload en dat niet had mogen gebeuren. 

Nu blijkt dat Oracle privé-detectives heeft ingehuurd om voormalig SAP-ceo Leo Apotheker, inmiddels werkzaam voor HP, op te sporen. HP ziet het gedrag van Oracle als een poging om Apotheker in diskrediet te brengen en schermt hem af. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3634160). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Ellison heeft groot gelijk dat hij zijn investeringen beschermd. Laten we niet hypocriet zijn Apotheker wist van gans de zaak van tomorrownow zoals hij ook in het verleden transacties binnen sap ten Zijne voordele heeft omgekeerd oa mbt Atos origin.

Als Apotheker niet komt opdagen of de dagvaarding niet durft aan te nemen dan wil dit eenvoudig zeggen dat de zaak van Tomorrownow hem bekend was.

Trouwens wie was de inspirator,mentor and driver achter het programma van sap om peoplesoft klanten te converteren!

Kijk even naar de timing hieromtrent en " sommige zaken" zullen veel duidelijker worden.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.