Managed hosting door True

Oud-ceo van Qurius Hermans leidt Every Angle

 

Fred Hermans is de nieuwe algemeen directeur van de Goudse SAP-dienstverlener Every Angle. Tot begin 2010 leidde Hermans branchegenoot Qurius, waar hij uiteindelijk vertrok na een mening over de toekomst en aansturing van het bedrijf. Every Angle levert software voor performance management. In oktober 2010 sloot de onderneming een strategische samenwerking met Magnus, waarmee al langer wordt samengewekrt. Die SAP-consultant had in het verleden dezelfde moederbedrijf als Qurius en werd ook geleid door Hermans.

'Met Every Angle en de sleutelfiguren heb ik al sinds de oprichting in 1997 een band op afstand als mede-aandeelhouder', vertelt Hermans. Het bedrijf levert software die informatie genereert op basis van gegevens die al aanwezig zijn in de SAP-systemen van de klant. Daarmee zouden gebruikers efficiënter en effectiever beslissingen kunnen nemen.

Hermans gaat zich bij het bedrijf vooral bezighouden met het opbouwen van internationale activiteiten. De producten van Every Angle worden al gebruikt in elf landen. SAP-eindgebruikers kunnen met de software gemakkelijker beslissingsondersteunende analyses maken en ze vervolgens gebruiken om er gerichte acties mee uit te voeren.

Nieuw elan
Toenmalig algemeen directeur Fred Hermans werd per 1 januari 2010 bij Qurius vervangen door Leen Zevenbergen. Hermans had een geschil van inzicht over de toekomst en aansturing van het bedrijf. Zevenbergen werd aangesteld om een nieuwe koers voor Qurius uit te stippelen en de onderneming een nieuw elan te geven.

Van januari tot november 2010 was Hermans adviseur bij cloudleverancier Newbase en lid van de raad van toezicht bij technisch documentspecialist Tedopres. Beide functies behoudt hij na indiensttreding bij Every Angle.

Every Angle heeft zijn hoofdvestiging in Gouda. Daarnaast is de dienstverlener gevestigd in het Vlaamse Lommel en in het Amerikaanse Charlotte, North Carolina.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3630031). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.