Managed hosting door True

Infor benoemt Daan Snijders tot vp cpm

 

Infor, leverancier van bedrijfssoftware, heeft Daan Snijders benoemd tot vice-president corporate product management (cpm). Hij rapporteert direct aan Soma Somasundaram, senior vice-president of global product development. Snijders zal leiding geven aan een nieuw opgerichte organisatie binnen het wereldwijde development team. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de nieuwe productontwikkelingen.

In zijn nieuwe functie zal Snijders een team van productmanagers leiden dat zich in strategisch opzicht richt op het creëren van een gemeenschappelijke gebruikerservaring voor alle Infor-applicaties. Dat moet gebeuren door gebruik te maken van Infor ION voor integratie en cross-applicatie business process management. Deze afdeling moet ook de technologieën van Infor en Microsoft op elkaar afstemmen, de mobiele en cloud strategie van het bedrijf en de wereldwijde coördinatie van releases, inclusief vertaling en lokalisatie van de software.

Snijders beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in product management. Hij startte officieel in 2006 bij Infor na de overname door SSA Global. Sinds hij zijn product management carrière bij Baan startte in 1995 is hij al verantwoordelijk voor de voorganger van Infor's paradepaardje, Baan. Nadat Baan in 2003 werd overgenomen door SSA Global werd Snijders vice president solutions management applications. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de strategie van de oplossingen, richting en ontwikkeling van product roadmaps voor de productlijnen erp, scm, crm, plm en f&hcm.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3622699). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.