Managed hosting door True

Be Informed benoemt Frank Buytendijk tot cmo

 

Be Informed versterkt zijn directie met Frank Buytendijk als chief marketing officer.

Frank Buytendijk moet ervoor zorgen dat de boodschap van Be Informed krachtig over het voetlicht van administratieve dienstverleners komt: ´Bedrijfsprocessen worden steeds kennisintensiever. In reactie daarop maken veel organisaties hun processen steeds ingewikkelder. De oplossing is juist: maak het simpeler. Vereenvoudiging van processen leidt tot wendbaarheid, efficiency en, niet in de laatste plaats, plezier in wat je doet.´

Buytendijk was hiervoor global vice president bij Oracle en verantwoordelijk voor strategie, thought leadership en marketing voor de Hyperion business unit en later voor het Oracle-brede thought leadership-programma. Daarvoor was hij research vice president bij Gartner op het gebied van business intelligence en performance management. Hij is tevens auteur van onder meer ´Performance Leadership´ en ´Dealing with Dilemmas´.

Buytendijk vertelt: "De komende jaren zullen de bedrijfsprocessen van administratieve dienstverleners flink veranderen. Daartoe is een nieuwe inrichting van de bedrijfsvoering nodig: flexibel en stabiel; klantgeoriënteerd en conform de wet- en regelgeving; schaalbaar en persoonlijk. Wij bieden overheden en bedrijven de mogelijkheid om aan deze schijnbaar tegengestelde eisen te voldoen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3621675). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.