Managed hosting door True

Partners leveren Oracle crm on demand aan mkb

 

Oracle

Met Oracle Accelerate heben partners wereldwijd inmiddels 31 Oracle CRM On Demand toepassingen ontwikkeld voor middelgrote ondernemingen. Drie daarvan zijn ontstaan in de Benelux.

Oracle Accelerate startte in september 2009 en is bedoeld om met behulp van partners implementaties van enterprise-class software bij middelgrote bedrijven te versnellen en te vereenvoudigen. Het biedt applicaties met industriespecifieke kenmerken en mogelijkheden en daardoor een snelle terugverdientijd.

De drie nieuwe Benelux-toepassingen betreffen twee Oracle crm on demand-oplossingen voor Professional Services, waarvan er één is ontwikkeld door Ebicus Nederland, en één door RealDolmen in België. RealDolmen ontwikkelde bovendien een oplossing voor Wholesale Distribution. Wim den Besten, director sales consulting crm bij Oracle: "Dankzij de inzet van onze partners en de mogelijkheden die Oracle Accelerate biedt kunnen bedrijven van elke grootte profiteren van Oracle crm on demand. De partners bouwen op basis van deze enterprise-class software specifieke toepassingen waarmee klanten direct aan de slag kunnen en hun verkoop-, marketing- en serviceprocessen kunnen verbeteren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3621630). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.