Managed hosting door True

Nieuwe website voor partners BCT

 

BCT, leverancier van enterprise content management en document management systemen, heeft een nieuwe website. Deze heeft niet alleen een nieuwe, eigentijdse vormgeving, maar biedt ook een uitgebreid overzicht van producten en diensten geordend per branche.

Zo ontstaat een compleet beeld van de mogelijkheden en voordelen van het document management systeem Corsa en de automatisering van werkprocessen. Daarnaast biedt de site de mogelijkheid om een groot aantal productbrochures en cases te downloaden. Voor bestaande klanten geeft de site ook toegang tot de service portal.

"Onze website is compleet veranderd", zegt Marc Charlier, manager corporate communications van BCT. "Niet alleen de look & feel van de site is ingrijpend aangepast, maar ook de structuur en de content. Door een logischer opbouw is die content gemakkelijker vindbaar en toegankelijk. De content wordt gestructureerd aangeboden met ingangen op de verschillende oplossingen en per branche. Daardoor krijgt de bezoeker een goed beeld van de mogelijkheden en voordelen van oplossingen voor document management en workflow management, maar ook van specifieke oplossingen voor bijvoorbeeld factuurverwerking, contractbeheer, digitale personeelsdossiers, het zakenmagazijn en branchegerichte oplossingen voor de overheid, de zorg en het onderwijs. De cases, die gedownload kunnen worden, geven een goed inzicht in de voordelen van dergelijke oplossingen in de praktijk."

Voor BCT wordt de site een steeds belangrijker medium om met klanten en prospects te communiceren. Daarom is veel aandacht besteed aan het interactieve vermogen van de site. De site geeft bijvoorbeeld toegang tot het servicegedeelte, waar productbeschrijvingen en informatie over nieuwe release en updates te vinden zijn. Later worden daar ook handleidingen aan toegevoegd. Ook kan via de serviceportal contact gelegd worden met de helpdesk en de afdeling voor remote support. Het klantengedeelte wordt op termijn verder uitgebreid met bijvoorbeeld interactieve formulieren voor de aanmelding van evenementen, workshops en trainingen. Op korte termijn zullen ook sociale media in de site worden geïntegreerd, om de markt te informeren over de laatste ontwikkelingen en actuele thema's.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3616649). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.