Managed hosting door True

Information Builders en Teradata bieden samen BI

 

Information Builders, ontwikkelaar van business intelligence- en integratiesoftware, is een samenwerkingsverband aangegaan met Teradata, aanbieder van data warehousing en enterprise analytics.

Met de samenwerking willen de organisaties data warehousing binnen Teradata's Platform-serie stroomlijnen. Dat moet optimalisatie opleveren van het Data Mart en Data Warehouse Appliance-aanbod in combinatie met het Information Builders WebFocus-platform. Door het gezamenlijke aanbod hebben klanten toegang tot alle benodigde software voor een volledige data warehousing- en rapportage-oplossing.

Information Builders heeft RStat op de markt gebracht, een update van het BI-platform die het mogelijk maakt om te modeleren in de R-programmeertaal. Hiermee kunnen ontwikkelaars met dezelfde tools werken bij het ontwikkelen van zowel de modellen als de applicaties die kunnen worden aangeboden aan iedere werknemer binnen de organisatie. Dit is te danken aan de integratie in Developer Studio en de toevoeging van een eenvoudige gebruikersinterface.

Als onderdeel van de samenwerking met Teradata heeft Information Builders de predictive analytics-mogelijkheden uitgebreid om Teradata te voorzien van een R-oplossing. De oplossing combineert business intelligence, performance management, data-integriteit en advanced analytics. De WebFocus BI-infrastructuur maakt het voor bedrijven eenvoudiger om scoring-oplossingen in te zetten die transformeren, modelleren, evalueren en predictive analytics mogelijk maken. Hiermee krijgen bedrijven een volledig inzicht in hun bedrijfsvoering. Verder maakt de samenwerking in-database scoring mogelijk, waardoor WebFocus-modellen snel en efficiënt binnen Teradata's database kunnen draaien.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3603482). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.