Managed hosting door True

IBM levert cloud bpm aan partners

 

IBM voegt nieuwe functies toe aan zijn business process management (bpm)-aanbod. Partners kunnen cloud-gebaseerde bpm-as-a-service aanbieden via de IBM Blueworks Live-suite.

Volgens de Amerikaanse CRN is Blueworks Live binnen een paar weken voor partners beschikbaar. Het biedt gebruikers toegang tot een community van 20.000 leden, waar men het versimpelen van processen kan leren. De fabrikant zegt dat inmiddels 200.000 processen in een model zijn omschreven en zijn gedocumenteerd.

De nieuwe cloud-dienst van IBM heeft bpm-applicaties voor expense management, documenttoestemming en andere taken. Ook heeft het elementen van sociale netwerken, waardoor gebruikers online met diverse mensen en teams kunnen samenwerken. De cloud-dienst moet het aantal verzonden e-mails met documenten en Excel-sheets verminderen.

De fabrikant heeft ook het Business Rules Management System aangekondigd. Dit is een WebSphere Decision Server met decision management software. Door de combinatie van Business Rules Management met de WebSphere Decision Server kunnen organisaties beter hun data analyseren en verwachtingen voorspellen.

IBM heeft verder de WebSphere Lombardi Edition aan zijn bpm toegevoegd. Dit is een tool voor het bouwen en beheren van procesapplicaties. De fabrikant nam bpm-softwareleverancier Lombardi in 2009 over.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3579119). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.