Managed hosting door True

Brabantse zorginstelling digitaliseert dossiers

 

MEE West-Brabant heeft BCT en Thysia aangetrokken om zijn cliëntendossiers te digitaliseren. De Roosendaalse advies- en zorginstelling voor verstandelijk en lichamelijk gehandicapten heeft het documentmanagementsysteem (dms) van BCT geïmplementeerd. Ook leverde BCT een scanoplossing, die gebruikmaakt van software voor automatische documentherkenning. Thysia zorgde voor een Microsoft Sharepoint-omgeving voor het delen en toegankelijk maken van de informatie.

Bij MEE West-Brabant werken 160 consulenten die jaarlijks samen zo'n honderdduizend documenten, zoals brieven van huisartsen, rapporten en bezoekverslagen, produceren en verwerken. In het nieuwe kantoor in Roosendaal zocht de instelling naar een ruimtebesparend alternatief voor de vele dossierkasten.

Voor het digitaliseren van de papieren cliëntendossiers zocht MEE naar een softwareoplossing die direct gekoppeld kon worden aan het bestaande basisinformatiesysteem, dat is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Binnen een doorlooptijd van twee maanden leverden BCT en Thysia het nieuwe systeem op.

MEE West-Brabant overweegt de toepassingen van het dms uit te breiden met de digitalisering van de personeelsdossiers en het beheren van contracten en inkoopprocedures.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3562703). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.