Managed hosting door True

Abecon neemt activiteiten MySolutionStore over

 

Abecon Informatiesystemen, leverancier van Microsoft totaaloplossingen, neemt de activiteiten van MySolutionStore over. Door deze overname versterkt Abecon zich met specialisten en oplossingen op het vlak van Microsoft Dynamics-bedrijfssoftware.

"Dit brengt ons weer een stap dichter bij de realisatie van onze ambitie om voor specifieke branches een breed palet aan klanten te bedienen", zegt Mark van Kemenade, directeur business development bij Abecon. "Ook willen we ons blijven versterken met oplossingen en diensten waarmee bedrijven het beste uit het Microsoft-platform kunnen halen. Voor de klanten van MySolutionStore is het vooral belangrijk dat zij kunnen blijven rekenen op goede en stabiele dienstverlening."

Evergreen
MySolutionStore maakt sinds 2005 naam met een methodiek voor het snel en tegen lage kosten inrichten van de bedrijfsautomatisering, compleet met opleiding van gebruikers. Dat kan altijd in een vooraf vastgesteld tijdsbestek en voor het afgesproken bedrag. Volgens Peter Eekhof, algemeen directeur van MySolutionStore, gebruikt MSS geavanceerde hulpmiddelen zoals ‘wizards' voor het klantspecifiek inrichten van de standaardsoftware en conversietemplates voor het snel overnemen van stambestanden. "Met deze aanpak op basis van de Microsoft Sure Step-implementatiemethodiek kunnen we projecten sneller en met minder risico uitvoeren. Ook daarna blijven onze klanten tegen lage kosten up to date: volgens ons ‘evergreen-principe' beschikken ze snel en simpel over de nieuwste softwareversies. Deze werkwijze evolueert nu tot Abecon Evergreen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3539158). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.