Managed hosting door True

'Topvijf Sun-partners treedt toe tot Oracle-netwerk'

 

De vijf belangrijkste Nederlandse partners van hardwareleverancier Sun Microsystems zijn toegetreden tot het Oracle-partnerprogramma. Het gaat om Quanza, Dataman, Kender Thijssen, Rhodix en DHS. Dat zei verkoopdirecteur van het Nederlandse partnerkanaal Bas Diepen, tijdens Oracle Open World in San Francisco.

Diepen sprak na de inlijving van Sun door Oracle met de partners van de hardwareleverancier. 'De partners zijn ervan overtuigd dat naast het neerzetten van de machine via de software van Oracle meer waarde kan worden toegevoegd', aldus Diepen. Om de overstap aantrekkelijk te maken werden de tarieven verlaagd.

Ict-leverancier Oracle maakte tijdens het congres Oracle Open World ook bekend dat het de gradaties van zijn partnernetwerk heeft uitgebreid met de diamant-status voor partners die internationaal actief zijn. Daarnaast krijgen partners die meer dan vijftig gecertificeerde implementatiespecialisten hebben het stempel 'advanced specialization'.

Volgens van Diepen is het Nederlandse partnernetwerk een hechte groep. Op Oracle Open World zijn dit jaar 72 partners aanwezig. Vier jaar terug gingen er 25 partners mee.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3528608). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.