Managed hosting door True

Regus kiest voor samenwerking met Microsoft BPOS

 

Microsoft en Regus, leverancier van werkplekoplossingen, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Regus levert voor de 14 business centers in de regio Amsterdam een aanvullende dienst op de huidige it-services. De uitbreiding zorgt ervoor dat klanten van Regus geheel webgebaseerd gebruik kunnen maken van Microsoft BPOS en daarmee overal en op elk moment toegang tot hun documenten en bestanden hebben.

Voor Microsoft betekent de samenwerking een nieuw distributiekanaal voor online services. Het is voor het eerst dat het bedrijf samenwerkt met een aanbieder van werkplekoplossingen. Ook Regus krijgt een geheel nieuw distributiekanaal, doordat het bedrijf nu de gelegenheid krijgt online services aan kleine bedrijven aan te bieden. Op basis van een pilotproject wordt bepaald hoe de samenwerking precies vorm zal krijgen en of deze in heel Nederland uitgerold wordt. De samenwerking gaat op 20 september officieel van start.

"Microsoft werkt met een breed scala aan partners, en zoekt voortdurend naar nieuwe partnerships om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. We zien momenteel dat niet alleen business modellen veranderen, maar ook de manier waarop klanten it-oplossingen kopen. Daarom kijken we ook naar nieuwe manieren om onze diensten aan te bieden, zoals via Regus, naast de traditionele weg via onze it-partners," zegt Peter de Haas, online strategy manager van Microsoft Nederland.

Microsoft wijst op zijn beurt zijn klanten op het aanbod van Regus. Daarnaast kunnen partners van Microsoft aanvullende diensten leveren voor BPOS, waaronder migratiediensten en training.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3505849). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.