Managed hosting door True

Holland House en AKI breiden samenwerking uit

 

Samenwerken

Holland House uit Brakel (onderdeel van de Solipsis-groep) en AKI uit Würzburg, leveranciers van print- en outputmanagement oplossingen in Nederland en Duitsland, intensiveren hun samenwerking en strategische afstemming.

Klanten kunnen door de nauwere samenwerking meer profiteren van oplossingen voor gemixte Unix/Linux en Windows-omgevingen, menen de partners. De gezamenlijke markt van Holland House en AKI groeit, waardoor het gewenst is het Duits-Nederlandse partnerschap verder uit te bouwen. De oplossingen van beide ict-bedrijven lenen zich hier goed voor, ook door de gezamenlijke gebruikersinterface.

Holland House is specialist van Unix- en Linux-omgevingen en AKI specialist van Windows-omgevingen. Holland House levert wereldwijd, met uitzondering van de zogenaamde DACH-landen (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland), die door AKI worden bediend. Beide bedrijven voeren intensief overleg omtrent productontwikkeling en marktafstemming.

Goossen de Bruin, operationeel manager van Holland House: "We werken al jarenlang goed samen. Het belangrijkste is echter dat ‘de chemie' ook klopt. Door de nauwere samenwerking met de Würzburger op het gebied van ontwikkeling en verkoop krijgen ondernemingen nu echt oplossingen ‘made in Europe'."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3495359). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.