Managed hosting door True

Speak wordt Microsoft Surface-partner

 

Digitaal communicatiebureau Speak uit Surhuisterveen is afgelopen week gecertificeerd als Microsoft Surface-partner.

Speak is de enige Microsoft Surface-partner in Noord-Nederland. Microsoft Surface is het best te omschrijven als een liggend touchscreen op tafelformaat. Een beamer onder het scherm kan afbeeldingen projecteren op het scherm. Vijf camera's nemen reflecties van infrarood licht van vingers waar. De camera's kunnen ook voorwerpen herkennen die op het oppervlak gelegd worden. Door gebruik te maken van tags (vergelijkbaar met barcodes) worden objecten herkend en geïntegreerd. Als de gebruiker een mobiele telefoon op Microsoft Surface legt, herkent deze de telefoon en kan de gebruiker de afbeeldingen, muziek en films van de telefoon over de 'tafel' slepen om hiermee te werken.

CJIB
Het Centraal Justitioneel Incasso Bureau (CJIB) huurde onlangs de Microsoft Surface van Speak. Dit leverde een futuristische en interactieve manier van presenteren op.

Partnerschap
Door het partnerschap heeft Speak toegang tot een verscheidenheid aan opties voor technische en commerciële ondersteuning. "Niet alleen wij, maar ook onze (toekomstige) opdrachtgevers hebben hier baat bij", vertelt Wouter Slotegraaf. "Wij kunnen de klant bijstaan bij een Microsoft Surface-project, zowel voor de aankoop of het huren van de hardware, als voor de ontwikkeling van een applicatie. De klant is sneller op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hoeft zich geen zorgen te maken over de uitwerking van de technische details. Die lossen wij samen met Microsoft op."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3487396). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.