Managed hosting door True

Gemeente Delfzijl kiest Decos D5

 

De gemeente Delfzijl heeft gekozen voor Decos D5. Delfzijl zet met de implementatie van Decos D5 in op verbetering van de interne en externe dienstverlening.

Het nieuwe zaaksysteem met geïntegreerd document managementsysteem dat vanaf februari 2011 volledig in gebruik zal zijn, stelt de gemeente in staat om vragen van burgers, bedrijven en instellingen en verzoeken vanuit de gemeenteraad sneller te beantwoorden, aldus Decos.

De gemeente Delfzijl ligt in het noordoosten van de provincie Groningen en is een gemeente met 26.000 inwoners. Delfzijl werkt nauw samen met buurgemeenten Appingedam, Eemsmond en Loppersum. Het feit dat deze gemeenten ook Decos D5 gaan inzetten, was een belangrijk argument voor de gemeente Delfzijl binnen het selectieproces. De gemeenten wisselen onderling kennis en ervaring uit, besparen kosten en vergroten de flexibiliteit door applicatiebeheerders dusdanig op te leiden dat zij elkaar kunnen vervangen waneer dit nodig is.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3485428). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.