Managed hosting door True

Open source CRM geschikt voor Windows Azure

 

SugarCRM, leverancier van open source CRM, heeft zijn nieuwste software geschikt gemaakt voor het cloudplatform Windows Azure.

SugarCRM maakte dit bekend op de Microsoft Worldwide Partner Conference in Washington DC. SugarCRM levert het open source customer relationship management pakket Sugar 6. Dit pakket is nu geintegreerd in Microsoft's cloud-gebaseerde Windows Azure platform.

SugarCRM verkoopt zijn software zowel indirect als direct. Volgens ceo Larry Augustin is de software eenvoudig te instaleren en te onderhouden. 'Voor klanten, vooral bedrijven met 20 tot 500 werknemers, is de investering snel terugverdiend', aldus Augustin. 'Inmiddels gebruiken 6500 bedrijven en 600.000 gebruikers wereldwijd onze software. Het kanaal kan ons product aan diverse horizontale markten verkopen, zoals de overheid. Het kan on-premise gebruikt worden of als hosted versie. Het werkt op Linux en Windows. Verder ondersteunt het databases zoals MySQL, Microsoft SQL en Oracle Database. Het is is een altenatief voor Salesforce.com, dat vooral direct verkoopt, en ook voor Microsoft Dynamics en Sage.'

SugarCRM wordt in de Nederlandse markt door distributeur Dupaco geleverd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3427850). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.